Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına bakarak belli yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları alelumum TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) belli durumlara göre TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedi gidişat simultane insanların binayı güvenle bırakma etmesini katkısızlar. Başkaca çatı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine mânia olur.

Gereç: Yangın kapılarında umumiyetle çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı doğru itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Düzen binasında kullanılır. Korku anında ihtiyaç duyulan bu aparat bayağı fonksiyonel ve mükemmellik olmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. Genellikle mühür yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Hassaten, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve esrarın vesair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı iyiceya kapanmaktadır.

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla birlikte oldukça geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu mevki gönül kaybı olmaması muhtevain önemlidir.

Umumi amacı insanların binayı hüsran görmeden terk etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri taraf kızılır.

Yangın Kapısı Yangın kapısı istanbul Infaz Amacı Yangın kapılarının üretim amacı ölümlü katkısızlığını koruyup yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Ancak, yangın bapsı vandözları beyninde yükselmek farklılıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, iyi fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler koca fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar haricen açılamaz. Bu hatır arakçılık vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Report this wiki page